Rácalmás Szent György Polgárőr Egyesület
Üdvözöljük

 

 

látogató olvassa a lapot.

Szüleinek,gyermekeinek és saját magunk biztonságos mindennapjaihoz járul hozzá, ha ADÓJA 1%-ával egyesületünk részére rendelkezik.


  ADÓSZÁMUNK: 18495573-1-07

Rendelkezését köszönettel vesszük.

KÖSZÖNJÜK MINDAZOKNAK, AKIK MÁR FELAJÁNLOTTÁK SZÁMUNKRA ADÓJUK   

1 %-ÁT!!!

 

 

 Szent György

Polgárőr  Egyesület

2459  Rácalmás

Szigetfő u. 11-13.

 

polgarorseg.racalmas@citromail.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Menü

         KÖZLEMÉNY   

A Szent György Polgárőr Egyesület részére 2014. évben 903 047 Ft összeget utalt ki a NAV a személyi jövedelemadó 1%-ából.

Az összeg segíti egyesületünk működését, hogy tovább dolgozhassunk kisvárosunk közbiztonságának fenntartásáért.

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÓINKNAK!

 

 

 

 
Linkek
 
Fontos telefonszámok

 

MENTŐK:    104

TŰZOLTÓK:    105

RENDŐRSÉG:    107

ÁLTALÁNOS SEGÁLYHÍVÓ:    112

DUNAÚJVÁROSI   TELEFONSZÁMOK:

 

 MENTŐK:           06.25.411-011 

 

RENDŐRSÉG:     06.25.510-510

 

 

TŰZOLTÓK:        06.25.410-022

 

 
Kilépés Egyéb Oldalakra

          

 

Oldal tetejére

 

 
Blog

Rácalmással kapcsolatos hírek,felhívások

2010.06.21. 17:16, racalmaspolgarorseg
Rácalmás, infók

  Ha hírei vannak Rácalmással kapcsolatban, akkor itt közölheti!

Nem regisztrációs oldal, így bárki hírdethet, fontos híreket közölhet !

 

 

4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2011.01.29. 10:40
Admin

Biztonsági megfontolásból kiköltöztettek egy lakót!

Rácalmás - A szakértő véleménye szerint három Szentháromság téri épület kertjének használatát korlátozni kell. Egy házból pedig ki kell költöztetni a lakót.


2011. január. 29. szombat

 

Egy hete a rácalmási önkormányzat statikussal megvizsgáltatta a Bay tér alatti házakat: a meredek löszpart jelent-e veszélyt az ottlakókra? Az eredmény: a kertek használatát korlátozták, s bár csúszást nem tapasztaltak, egy házból kiköltöztették a lakót.

- A saját példánkon és a szomszédaink sorsán is megtanultuk, hogy kirívóan csapadékos évszakokban egyfolytában ellenőrizni kell a települést: van-e valahol csőtörés, omlás, csúszás? - mondja Schrick István,Rácalmás polgármestere. - Mást ne mondjak: egy-két kilométerre van tőlünk Kulcs, vagy a dunaújvárosi Táborállás... A központban lévő Bay tér alatt három ház áll a függőleges löszpart közelében: a szakértő szerint itt három-hétméteres körben korlátozni kell a kert használatát, a középső ingatlanból pedig a biztonság kedvéért ki kell költöztetnünk a lakót. Annak ellenére, hogy még omlást, csúszást nem tapasztaltunk. Viszont ez bármikor bekövetkezhet: lásd a kulcsi példát!

Az említett ingatlan a Szentháromság tér 5. számú ház: Lajkó Györgyné Marika háza. Az idős, de még mindig csinos assz

Idézet
2010.08.27. 17:59
Ph.
Idézet
2010.08.23. 23:05
Admin

Játszótér avatás

 

Augusztus 29-én, vasárnap
a rácalmási Martinász utcai játszótér avatására kerül sor,
melynek programja a következők szerint alakul:

 

15 órától:

 

Hivatalos átadás, megnyitó

óvodások műsora

Halász Judit koncert

A környéken útlezárások lesznek!

Idézet
2010.07.25. 20:39
tildiko

Játékbirodalom a lakótelepen

Rácalmás - Gyönyörű és tágas játékpark körvonalai kezdenek kibontakozni a Martinász lakótelepen. A régi, elkorhadt játékszereket elbontották és újak lesznek helyettük.

A függő kötélpálya nem lesz újdonság a fiataloknak. Vagy mégis? A tervek szerint készülő új mű ugyanis sokkal korszerűbb lesz az elődjénél, a fiatalok igénye szerint alakítják ki a kivitelező cég szakemberei hamarosan. A kötélpálya azonban csak egy lesz a megannyi új játékszerből, amely heteken belül látványos változásokat hoz a Martinász lakótelep évtizedek alatt leamortizálódott játszóterén.

- Már nagyon ráfért arra a területre a felújítás - mondja Schrick István polgármester. - Hiába tették rendbe minden tavasszal, a nagytakarítások alkalmával a gyermekintézmények dolgozói a környzetet, a játékok már annyira tönkre mentek, hogy a szülők már nem szívesen vitték oda a csemetéjüket. Örülök, hogy pályázati forrásból sikerül felújítani, mert sok kisgyermekes család él a környéken.

A képviselőtestület július elején bírálta el a közbeszerzési pályázatot, és a nyertes cég dolgozói haladéktalanul hozzáláttak a játékok elbontásához, a tereprendezéshez, illetve az építkezéshez. Mostantól számítva ugyanis alig egy hónapjuk van arra, hogy felépítsék a játszóteret.

A művezetővel, Belusák Ferenccel beszélgettünk a helyszínen. Elmondta, három nagy területből áll majd a park. A 6-os út felé eső végében a legkisebbeknek, a hat év alattiaknak lesz külön rész kialakítva, a korosztály igényei szerinti játékokkal. Külön bébiházat is építenek, ahol az anyukák tisztába is tehetik a kicsinyüket. Középen kosárlabda pálya lesz - labdafogó hálókkal körbe kerítve -, annak az alapozásával már végeztek is. A park központ felőli végében pedig a nagyobbaknak a hat-tizennégy éveseknek. Ezen a részen lesz például a kötélpálya, valamint egy hajó alakú játékrendszer is. Természetesen az egész játékbirodalom aljára gumiszőnyeget terítenek a szakemberek, ami védi az eséstől a kicsiket. Valamint a padok sem hiányoznak majd a területről, hogy a szülők pihenhessenek, amíg a gyermekük játszik.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Számláló
Indulás: 2009-01-28
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2010.06.21. 17:16
2010.06.21. 14:16
Friss hozzászólások
 
Óra
 
Naptár
2017. Szeptember
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Időjárás

A részletekért klikk a képre

Felhőkép 

 

Holdfázis
 

 
Kereső
Google


WWW Script - Center
 
Hírlista

         

                           Oldal tetejére

 
Z rádió

  Z-Rádió - Mert a rádió nekünk szól!

 

             

Luxfunk Radio

 

 

 

 

 

 

 

 
WEB TV

 racalmaspolgarorseg

                                                                   

 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!